На Київщині чоловік погрожував підірвати сина бойовою гранатою

Чоловік зберігав після деокупації боєприпаси вдома

Поліція Київщини повідомила про підозру мешканцеві Бучанського району, який погрожував сину бойовою гранатою. 57-річний чоловік зберігав після деокупації області боєприпаси вдома та на підпитку погрожував гранатою сину. 

Про це повідомляє Поліція Київської області. 

Правоохоронці отримали повідомлення від 28-річного мешканця однієї з громад району про те, що його батько, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожує йому вбивством. Заявник розповів, що родич узяв бойову гранату, висмикнув із неї чеку й упритул підійшов до нього. Прибувши на місце, наряд групи реагування патрульної поліції з’ясував, що зловмисник сховав гранату на кухні. Для її безпечного вилучення, правоохоронці викликали вибухотехнічну службу. 

Також, в ході проведення невідкладного обшуку помешкання, правоохоронці вилучили у фігуранта корпус гранати Ф-1, та магазини з 41 патроном калібру 7,62. За фактом зберігання бойових припасів слідчі повідомили фігуранту про підозру.  Йому загрожує до семи років за ґратами.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Києві правоохоронці знайшли у чоловіка цілу колекцію зброї та наркотичні речовини. За даними відомства, на лінію 112 у Солом'янському районі надійшов виклик про бійку.


Читайте также