У київському метро збували наркотики: подробиці

У нього вилучили 85 пігулок метадону й інших нарковмісних медичних препаратів

Київські правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за збут метадону. Вони вилучили у зловмисника пігулки метадону та інших нарковмісних медичних препаратів, обіг яких обмежено, що він планував збути на території столиці. 

Про це повідомляє столична поліція. 

До правоохоронців в метрополітені надійшла інформація про те, що 36-річний місцевий мешканець займається реалізацією наркотиків. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження, у межах якого слідчі за підтримки кінологічної поліції задокументували факт збуту порушником заборонених речовин. Слідчі вилучили у чоловіка 85 пігулок метадону й інших нарковмісних медичних препаратів, обіг яких обмежено та гроші отримані за збут наркотичних засобів. Вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, а правопорушника затримали.

Слідчі управління поліції в метрополітені повідомили  фігуранту про підозру – незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. 

Нагадаємо, у Київській області конфіскували товар на мільйони гривень через нелегальну торгівлю. Слідство встановило, що на територію Київської області поставляли тютюнові вироби без акцизних марок.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися