У Києві на пішохідному переході збили дівчину: подробиці

Постраждалу з травмами госпіталізували

У Дніпровському районі столиці водій легковика "Ауді" наїхав на  22-річну дівчину, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Постраждалу госпіталізували, наразі її життю нічого не загрожує. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Вчора, 27 лютого, до поліції Києва надійшло повідомлення про наїзд транспортного засобу на пішохода у Дніпровському районі. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП главку поліції та працівники швидкої медичної допомоги. На місці події правоохоронці встановили, що 28-річний керманич проявив неуважність до дорожньої обстановки та допустив наїзд транспортного засобу  на дівчину, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. 

У результаті автопригоди 22-річну постраждалу з травмами госпіталізували у лікарню. Слідчі внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За попередньою інформацію водій перебував за кермом у тверезому стані. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Нагадаємо, в Обухівському районі на території Київської області сталася серйозна аварія — автобус із пасажирами відлетів у кювет поблизу селища Стайки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вв

28 лютого 2024, 16:05

Игорь, жива? А зачем? Зачем нужны тупые люди? Вправилах четео сказано перед выходом на дорогу посмотри на лево, дошел до середины смотри на право. Так что если сдохнет, то не наплодит таких же дебилов как сама.

Игорь

28 лютого 2024, 15:53

она вышла на пешеходку и сразу не только она а и остальные думают что они боги земли и у них броня!!!!!выходя-убедись что тебе уступают!!!! а теперь свою правоту будет доказывать в суде.....и дай Бог чтоб жива была....-но не думаю что ей от этого здоровья добавится.....!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися