На Київщині рецидивіст задушив сестру, бо вона не дала йому 50 грн на проїзд

Чоловік був у гостях у своєї 61-річної сестри

На Київщині до 12 років в'язниці засуджено вбивцю-рецидивіста, який позбавив життя сестру, що не дала йому 50 грн на проїзд. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

В суді оголосили обвинувальний вирок 58-річному чоловіку в умисному вбивстві та крадіжці. Зазначається, що влітку 2023 року, раніше судимий за вбивство обвинувачений, позбавив життя власну сестру. У серпні чоловік був у гостях у своєї 61-річної сестри. Під час сварки, коли чоловік попросив у неї 50 грн., жінка дістала із сумки декілька монет та кинула їх в обличчя брату. 

Обвинувачений схопив сумку, яка в цей час знаходилася на лівому плечі сестри, накинув ремені сумки на шию жінки та задушив її. Після цього брат забрав її телефон, гроші та прикраси. Чоловік вже відбував 7-річне покарання за вбивство. Тоді він під час сварки наніс жертві 18 ударів праскою по голові, що призвело до смерті чоловіка. Прокуратура просила суд призначити покарання обвинуваченому у вигляді 15 років позбавлення волі, натомість суд призначив зловмиснику 12 років позбавлення волі. На вирок суду прокуратурою готується апеляція через м'якість призначеного судом покарання.

Нагадаємо, поліцейські Київщини повідомили про підозру онуці, яка забила бабусю обухом сокири. Жінку затримали під час спроби втечі за кордон. Фігурантці загрожує до 15 років позбавлення волі.


Читайте также