У Києві нетверезий водій, який спричинив масштабне ДТП, отримав вирок

Водій їхав на зношеній гумі

У Києві нетверезий водій на автомобілі зі зношеною гумою перевищив швидкість та скоїв ДТП. Прокурори домоглися покарання у 5 років в'язниці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Судом оголошено обвинувальний вирок керманичу BMW X5 за вчинення ДТП у стані алкогольного сп’яніння, яка трапилась 30 вересня 2022 року у столиці. Прокурор довів у суді, що на момент вчинення ДТП водій був у стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість та керував автомобілем зі зношеними задніми шинами. Так, рухаючись з перевищенням швидкості, перетнувши подвійну суцільну смугу, водій BMW X5 виїхав на зустрічну смугу для виконання обгону автомобіля Audi A4 та автомобіля Seat Leon, який виконував поворот ліворуч на перехресті.

Внаслідок виїзду на зустрічну смугу водій BMW  зіткнувся з автомобілем Seat Leon, водій якого отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Вироком Деснянського районного суду міста Києва водія автомобіля "BMW X5" визнано винним у вчиненні ДТП у стані алкогольного сп’яніння і призначено покарання - 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Києві 28 лютого сталася аварія.  У зв'язку з ДТП на вулиці Драгоманова, рух транспорту ускладнений в обох напрямках.



Читайте также