У Києві на парковці намагалися відібрати машину у підприємця: подробиці

Щойно власник машини відчинив двері, нападник дістав ніж

У Києві на парковці торгівельного центру у підприємця намагались відібрати Мерседес-Бенц GLE. 9 березня близько 8 години вечора на паркувальному майданчику ТРЦ "Lavina Mall" двоє чоловіків побачили як водій сідає за кермо автомобіля Мерседес-Бенц GLE 300 та вирішили відібрати машину. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Так, один із нападників сів на заднє сидіння щойно власник машини відчинив двері, дістав ніж та почав завдавати йому удари. В цей час інший нападник завдавав удари власнику машини з вулиці, підійшовши до водійських дверей. На крик постраждалого звернули увагу люди, що в цей час були на парковці, тож зловмисники не відібравши автомобіль, втекли. 

Згодом їх затримали. Це двоє чоловіків 19 та 21 року, один родом із Донеччини, інший із Закарпаття. Встановлено, що вони мешкали у столиці в хостелі, а викраденням автомобіля планували заробити гроші на поїздку за кордон. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від  восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві затримали порушника, який пограбував 80-річну пенсіонерку. Чоловік прослідкував за потерпілою до трамвайної зупинки, де заволодів її мобільним телефоном.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися