На Київщині чоловік зґвалтував дружину та погрожував підірвати поліцейських гранатою

Чоловік зачинився у будинку з двома дітьми

Поліція Київщини повідомила про підозру чоловіку, який побив, зґвалтував дружину та погрожував поліцейським гранатою. 37-річна жінка повідомила в поліцію про те, що її чоловік силоміць утримував у власному будинку, побив її та зґвалтував.

Про це повідомляє Поліція Київської області. 

Жінці вдалось вирватись з рук кривдника, проте він зачинився у будинку з двома дітьми. Правоохоронці дізналися, що пара перебуває на етапі розлучення. У ході з’ясування відносин між ними виникла сварка, тож підозрюваний силою заштовхав жінку у підвальне приміщення та зґвалтував. Потерпілій вдалось від нього втекти, а кривдник зачинився у будинку разом із дітьми та нікого не впускав. Крім того, він погрожував підірвати поліцейських гранатою. 

Спецпризначенці КОРД затримали 41-річного уродженця Житомирщини. У ході невідкладного обшуку правоохоронці вилучили у нього гранату "Ф-1" із запалом до неї. На щастя, із дітьми все добре. Наразі вони перебувають у безпеці, - йдеться в повідомленні. 

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відтепер за скоєне йому загрожує до 10 років за ґратами.

Нагадаємо, на Київщині чоловік підпалив будинок, внаслідок чого загинула жінка. Правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися