На Київщині у приватному будинку облаштували величезну нарколабораторію

Щомісячний заробіток складав 5 мільйонів гривень

У Києві судитимуть організаторів нарколабораторії з щомісячним заробітком у 5 млн гривень. Судитимуть 2 чоловіків, які організували на території Вишгородського району Київської області нарколабораторію та склад для зберігання "товару", з метою його подальшого збуту на території України.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Нарколабораторію організували в одному з приватних будинків у Київській області. Там займалися виготовленням особливо небезпечних психотропних речовин, зокрема PVP та 4-ММС, а також метамфетаміну, які надалі планували збувати партіями у різні регіони України. Загалом у ході слідства вилучено психотропні речовини PVP, загальною масою – не менше 7 кг 300 гр, а також 4-ММС, та метамфетамін. Усе це ділки незаконно виготовили та зберігали з метою збуту.

Загальна вартість вилучених речовин за цінами "чорного ринку" складає понад 3 млн гривень. Щомісячний обіг від "наркобізнесу" становить понад 5 млн гривень. Обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві 1 кг кокаїну вартістю 250 тис. доларів США вилучили у наркоторгівців. Слідством встановлено, що 36-річний уродженець Донеччини, разом зі спільницею організували канал постачання кокаїну з Нідерландів до України. 









Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися