Киянин підпалив автівку через помсту: подробиці

Порушник облив транспортний засіб легкозаймистою речовиною

У Києві було затримано підозрюваного у вчиненні умисного знищення чужого майна. Чоловік підпалив автівку жінки, із сином якої в нього були неприязні стосунки.

Про це повідомляє столична поліція. 

Порушник облив транспортний засіб легкозаймистою речовиною та підпалив. Внаслідок пожежі автомобіль "Ланос" було суттєво пошкоджено й відновленню він не підлягає. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення. До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що поблизу одного з будинків горить автомобіль "Ланос". На момент прибуття слідчо-оперативної групи співробітники ДСНС ліквідували пожежу.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили біля транспортного засобу пластикову пляшку з легкозаймистою речовиною, яку вилучили для проведення експертизи. За цим фактом слідчі Дніпровського управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Поліцейські провели низку розшукових та слідчих заходів і з’ясували, що до підпалу причетний місцевий мешканець, 1974 року народження. Щоб помститися знайомому, з яким мав неприязні відносини, чоловік підпалив автомобіль, що належить його матері. Внаслідок пожежі автівка  відновленню не підлягає. Своїми діями порушник завдав потерпілій майнової шкоди на понад 100 тисяч гривень. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення. 

Нагадаємо, у Києві чоловік через помсту вбив собаку колишньої дівчини. Він побив тварину та задушив її, після чого викинув до смітника.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися