Киянин зберігав велику кількість зброї у власному гаражі (ФОТО)

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі

На Оболоні правоохоронці затримали чоловіка за незаконне зберігання боєприпасів. Він зберігав гранати у гаражному боксі.

Про це повідомляє столична поліція. 

Їх вилучили поліцейські під час санкціонованого обшуку. За вчинене фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі. на столичні оболоні правоохоронці затримали чоловіка за незаконне зберігання боєприпасів. Під час обшуку у гаражному приміщенні киянина правоохоронці вилучили 9 гранатометних пострілів, дві гранати РГД-5, гранату Ф-1 та запали.

Всі вилучені предмети направили на експертне дослідження, а порушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець, 1989 року народження. За даним фактом слідчими  повідомлено про підозру за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. 

Нагадаємо, на Київщини оголосили про підозру чоловіку в незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів. У селі Требухів 40-річний житель зберігав у себе вдома небезпечний арсенал, який знайшов на колишніх окупованих територіях Броварського району.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися