На станції фунікулера в Києві загинув підліток: подробиці смертельного конфлікту

Неповнолітній через смертельну рану шиї загинув на місці

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження у зв'язку із загибеллю неповнолітньої особи на станції фунікулера в Києві.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Зазначається, що 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронних органах, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Правоохоронця затримали і його вже відсторонили від виконання обов'язків. Наразі проводиться комплекс оперативно-слідчих дій, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за статтею про умисному вбивстві. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У неділю, 7 квітня, Київпастранс оголосив про призупинення руху фунікулера через інцидент на верхній станції, що виник між чоловіком і підлітком. За свідченнями очевидців, неповнолітній отримав смертельне поранення шиї та помер на місці події. На місце пригоди були викликані правоохоронні органи.


Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що на Київщині чоловік вбив та закопав у власному подвір’ї знайомого. За даними слідства, мешканець Бучанського району розпивав спільно зі своїм знайомим спирті напої.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися