У Києві працювала незаконна АЗС: пального вилучили на понад 1 млн грн

Вилучено 20 тисяч л контрафактного пального

У Києві, слідчі Головного підрозділу Бюро економічної безпеки розкрили нелегальну автозаправну станцію, де здійснювалася продаж пального без необхідної документації.

Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Зазначається, що правоохоронці провели обшук на автозаправній станції, під час якого зафіксували порушення вимог Податкового кодексу та Закону України "Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального". Зокрема на заправці були відсутні дозвільні документи, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості на пальне, що продавалось, та документи про його походження. Також детективи зафіксували відсутність касових апаратів.

За результатами обшуку вилучено 20 тисяч л контрафактного пального (ДП, бензин марок А-95, А-92). Загальна вартість вилученого пального та обладнання становить понад 1 млн грн. Наразі досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності АЗС та продажу фальсифікованого пального.

picture

Нагадаємо, у Києві та області детективи БЕБ вилучили на нелегальних АЗС контрафактне пальне та обладнання вартістю 9 млн грн. АЗС працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів та сертифікатів якості на пальне. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися