У Києві чоловік хотів продати автомат Калашникова

Під час обшуків у фігуранта також знайшли наркотики

В Києві правоохоронці затримали чоловіка за торгівлю зброєю та боєприпасами. Торговця зброєю піймали в момент продажу автомата Калашникова з глушником та набоями.

Про це повідомляє столична поліція. 

Крім того, поліцейські вилучили у нього наркотичні засоби. Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Співробітники кримінального розшуку Шевченківського відділу поліції отримали інформацію про місцевого жителя, який намагався продати автомат Калашникова. У зв'язку з цим інцидентом слідчі розпочали кримінальне провадження і спільно з аналітиками кримінального аналізу встановили особу зловмисника.

Порушником виявився 31-річний мешканець столиці. За автомат зі спорядженим набоями магазином і глушником він просив 1200 доларів США.  Поліцейські, за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення затримали його під час безпосереднього  збуту зброї та вилучили автомат Калашникова, 38 набоїв до нього, глушник, пістолет "ФОРТ" та гроші, які він отримав від продажу. А під час обшуку за місцем його мешкання правоохоронці також вилучили пакунок з наркотиками. Наразі поліцейські встановлюють походження зброї та боєприпасів. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція  інкримінованих підозрюваному статей передбачає до семи років позбавлення волі.

picture

Нагадаємо, нетверезий водій лаштував нічні "перегони" та скоїв ДТП. Правоохоронці затримали порушника.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


хунта

18 квітня 2024, 13:00

интересно а когда добавят пособие инвалидам и пенсии пенсионерам ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися