Житель Київщини підпалив квартиру у столиці: що йому загрожує

38-річний чоловік завчасно підготувався до злочину. Привіз із собою шини та горючу речовину.

Палій облив легкозаймистою речовиною дві шини і розвів вогнище. Наразі правоохоронці з'ясовують мотив підозрюваного. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Жителі одного зі столичних будинків у Святошинському районі Києва зателефонували на лінію 102 і повідомили про те, що невідомий  спричинив пожежу на дев’ятому поверсі просто під дверима квартири.  На виклик прибули не лише правоохоронці, а й рятувальники та медики.

Поліцейським вдалось встановити особу палія. У злочині підозрюють 38-річного жителя Київської області. За даними слідства, чоловік для підпалу використав дві автомобільні шини, які привіз із собою. Він зміг потрапити у під’їзд та, обливши шини легкозаймистою речовиною,підпалив.

Чоловіка розшукали та затримали працівники Управління карного розшуку спільно з відділом кримінальної поліції Святошинського управління у рамках 208 статті Кримінального кодексу. Також правоохоронці вилучили речові докази злочину.

Палію висунули підозру за статтею 194 ККУ – умисне знищення або пошкодження майна. Мотив скоєного ще з’ясовуватимуть. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала 20 осіб, які ймовірно мали з собою наркотики.

Також ми писали, що днями жителька Дніпровського району повідомила поліції про зникнення 15-річного сина. Підліток пішов з дому і не виходив на зв'язок. Як виявилось, він поїхав до Білої Церкви



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися