У Києві затримали чоловіка, який пограбував оселю 89-річного пенсіонера

Підозрюваний витягнув з кишені літнього чоловіка ключі від помешкання і викрав понад 6 тисяч доларів та 4 тисячі євро.

Підозрюваний спланував злочин. Він слідкував за літнім дідусем по дорозі, а потім, скориставшись нагодою, викрав ключі від оселі з його кишені. Коли літній відправився на їх пошуки, фігурант зайшов до його квартири і викрав усі заощадження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відділ комунікації поліції Києва. 

До столичної поліції із заявою звернувся 89-річний пенсіонер. Чоловік повідомив, що невідомий проник до його квартири і викрав його заощадження. Оперативникам Солом’янського управління поліції та співробітникам кримінального аналізу вдалось встановити особу причетного до злочину. Ним виявився 43-річний житель Сумської області.

Виявилось, що підозрюваний прослідкував за пенсіонером і непомітно витягнув з його кишені ключі від квартири. Дідусь помітив втрату вже біля дверей і пішов шукати їх. Зловмисник у цей же час проник до помешкання та виніс всі заощадження  6 400 доларів та 4 тисячі євро.

Правоохоронці затримали фігуранта. Та виявили у нього вдома майже всі викрадені кошти. Їх повернули власнику. Наразі суд вже обрав злодію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За крадіжку в умовах воєнного стану йому загрожує до 8 років позбавлення волі.


Нагадаємо, у Києві поліція викрила злочинне угрупування, яке збувало підробки імпортних ліків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися