Збили на переході: у Києві в ДТП сильно травмувалась пенсіонерка

У результаті автопригоди велосипедст-пенсіонерка отримала чисельні травми та була госпіталізована у лікарню. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

У вівторок, 21 травня, у Києві трапилась ДТП. Постраждала пенсіонерка, яка їхала на велосипеді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відділ комунікації поліції Києва. 

Аварія трапилась близько 16:30. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попереднє розслідування встановило, що 42-річний водій тягача марки "Daf" з напівпричепом, повертаючи праворуч, наїхав на велосипедистку, яка перетинала проїзну частину на велосипедному переході.

У результаті ДТП велосипедистка, 1959 року народження, отримала численні тілесні ушкодження. Її доправили до лікарні. 

У зв'язку з цим інцидентом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвели до смерті потерпілого. Згідно з санкцією цієї статті, винуватець може бути позбавлений волі на строк до восьми років, а також позбавлений права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого.

Нагадаємо, минулого тижня у Києві трапилась ДТП, внаслідок якої загинула дитина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися