Запустив феєрверк - у Києві затримали 25-річного молодика

Поліція знайшла киянина, який для розваги запустив феєрверк у Дарницькому районі.

Правоохоронці Києва ідентифікували чоловіка, який 23 травня в Дарницькому районі запустив феєрверк – йому пред'явлено підозру. За хуліганські дії порушнику загрожує до п'яти років обмеження волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.

Повідомлення про інцидент надійшло до київської поліції сьогодні близько четвертої ранку. Згідно з інформацією, невідомий особа запустила феєрверк на вулиці Вірменській, порушивши заборону, що діє в умовах воєнного стану. На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції Дарницького району.

Поліцейські вилучили з місця події пускову установку для феєрверків та в ході подальших пошукових заходів ідентифікували можливого підозрюваного. З'ясувалося, що він проживає в будинку поруч. Під час розмови з правоохоронцями, 25-річний мешканець Донеччини зізнався у скоєнні правопорушення та пояснив, що зробив це для розваги.

Поліція Києва вкотре нагадує громадянам про заборону використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

23 травня 2024, 20:00

Раскрыли прямо таки преступление века. Идиоты, честное слово. Ну запустил чувак феерверк, ну оштрафуйте его, раз уж так руки чешутся и дело с концом. Ущерба никоакого нет, ну штаны в худшем случае кто-ибудь особо впечатлительный постирает. Максимум - мелкое хулиганство. С каждым днем все краше и краше. Все как при сталине, кто не ухилянт, тот коллаборант или лоббист или просто не в том мете не в то время оказался

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися