У столиці на гарячому зловили наркодилерів: продавали кокаїн

У Києві наркоділки організували нелегальний бізнес з продажу кокаїну. Правоохоронці затримали фігуранців під час чергового продажу "товару".

У групі осіб, що торгували наркотиками, було четверо чоловіків у віці від 38 до 48 років. Вони реалізовували кокаїн у межах столиці шляхом особистих зустрічей з потенційними покупцями, передаючи його з рук у руки. Зараз їм загрожує покарання у вигляді до 10 років ув'язнення та конфіскація майна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.

Поліція встановила, що організатором нелегальної діяльності став чоловік народженням з Чернігівської області, 1975 року. Він залучив до цієї справи трьох своїх знайомих з Києва. Група зловмисників займалася збутом кокаїну на території столиці, проводячи трансакції під час особистих зустрічей з клієнтами.

Злочинців спіймали в момент продажу наркотиків. Під час офіційних обшуків правоохоронці вилучили наркотики, гроші, ймовірно здобуті від торгівлі забороненими речовинами, і записи, що, ймовірно, містять інформацію про їх діяльність.

Всіх осіб, які вважалися учасниками, поліція затримала за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосила їм підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України — незаконне здобування, зберігання, перевезення, передача або торгівля наркотичними засобами, психотропними речовинами або їх аналогами. Згідно із санкцією цієї статті підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна. 

Зараз слідчі звернулися до суду з клопотанням про застосування до зловмисників запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися