Познайомився, щоб поцупити телефон: яке покарання загрожує киянину

Столичні поліцейські розшукали чоловіка, який пограбував мешканця Троєщини

Підозрюваний завів знайомство з жертвою і запропонував організувати застілля і використав це, як можливість поцупити мобільний телефон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.

До поліції надійшов дзвінок від 34-річного жителя Деснянського району, який повідомив, що його пограбував знайомий чоловік. Прибувши на місце події, поліцейські дізналися від потерпілого, що інцидент стався під час спільного вживання алкоголю – злочинець розпилив газовий балончик в обличчя жертві і забрав його мобільний телефон.

Оперативники територіального управління поліції провели комплекс пошукових заходів і невдовзі встановили місцезнаходження підозрюваного. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який раніше вже був судимий. У його помешканні слідчі знайшли газовий балончик, а мобільний телефон злочинець продав за 2 500 гривень. Зараз правоохоронці займаються пошуком проданого гаджета.

Слідчі Деснянського управління поліції повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує до десяти років ув'язнення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися