У Києві викрили нарколабораторію: заробляли мільйони

Столичні правоохоронці затримали членів наркоугруповання


Фігурантів затримали під час збуту чергової партії психотропів.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.
 
Поліцейські встановили, що до злочинної групи входило четверо чоловіків і одна жінка, віком від 30 до 56-ти років, а організував наркобізнес 31-річний киянин. Зловмисники обладнали потужну  нарколабораторію у будинку одного з фігурантів на території Чернігівській області, де організатор та ще двоє членів групи виготовляли "Альфа-PVP" та мефедрон. Пошуком клієнтів займався особисто організатор угруповання через власний телеграм-канал, а за безпосередній збут відповідала подружня пара, які на території столиці здійснювали великі закладки – "мастер-клади". Розрахунок за товар здійснювався криптовалютою. 
 
Під час слідчих дій поліцейські вилучили 11 кг готових до збуту психотропів, лабораторне обладнання та прекурсори. Орієнтовна вартість вилучених речовин за цінами "чорного" ринку – три мільйони гривень. 
 
Слідчі повідомили трьом членам наркоугрупованняпро підозру, залежно від участі у злочинній діяльності, за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2, 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 317. Відповідно до санкції статей підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/3841


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися