Били та ґвалтували жінку протягом восьми годин: як покарали мешканців Київщини

Жінці вдалося втекти, коли чоловіки заснули

Суд виніс вирок у справі про незаконне позбавлення волі, вчинення розбійного нападу та зґвалтування. Двох мешканців Київщини, за рішенням суду, визнали винними у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 152 КК України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

За незаконне позбавлення волі, побиття та ґвалтування жінки підозрюваних засудили до 12 та 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного на праві власності майна.

Щодо подробиць справи у прокуратурі повідомили, що у місті Біла Церква в серпні 2019 року чоловіки зустріли на зупинці міського транспорту жінку в стані алкогольного сп'яніння. Вони силою заштовхали її до автомобіля при цьому били її по обличчю та тілу. 

Потерпілу привезли до місця проживання одного із засуджених, там її насильно утримували близько 8 годин і ґвалтували. Також забрали у неї сумку з грошима та особисті речі. Коли зловмисники заснули, вона вдягла одяг одного з них і втекла.

Зараз чоловіки перебувають під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у вівторок, 18 червня, у Шевченківському районі столиці невідомий вистрілив у чоловіка, який перебував в автомобілі. У прокуратурі уточнили, що злочин було вчинено проти журналіста, громадянина Казахстану.

Після вчинення замаху ЗМІ повідомляли, що постраждав казахський опозиціонер Айдос Садиков. Його дружина, Наталія Садикова, підтвердила цю інформацію та вказала, хто виступає замовником замаху на її чоловіка. Хто може бути замовником вбивства журналіста, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Так

19 червня 2024, 10:45

Пять років! система розміренно працювала,щоб наблизити свою пенсію в 100-200 тис на місяць,чи не так?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися