У Києві орудували зловмисники із сусідньої області (ФОТО)

Грабіжників на квартиру “навів” знайомий потерпілої

Столичні правоохоронці викрили злочинну групу із Черкаської області, яка діяла у Києві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

У поліції розповіли, що Голосіївське управління отримало повідомлення про вчинення правопорушення. Про подію заявила місцева мешканка. За її словами, коли вона була не вдома, із приміщення викрали гроші та її особисті речі. 

“Під час першочергових слідчих дій правоохоронці опитали 27-річну заявницю та провели огляд місця події. За словами потерпілої, загальна сума викраденого майна склала понад 600 тисяч гривень”, - повідомили у поліції.

Провівши необхідні дії оперативники Голосіївського управління поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетна група осіб, один з учасників якої є знайомим потерпілої.

Виявилося, що зловмисники проживають у Черкаській області. За місцем проживання  поліцейські провели обшуки, в результаті яких вилучили речові докази та частину викрадених грошових коштів.

picture

“За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури фігурантам оголошено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло, у великих розмірах, в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі”,- повідомили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві група громадських “активістів” на 30 червня планувала провокації - їх затримали. Що вони планували вчинити та яке покарання їм загрожує, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися