Двох киян засудили до довічного ув'язнення за жахливий злочин: подробиці

Чоловік зі спільником вбив свою дружину

Суд присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області ухвалив вирок двом чоловікам. Їх засудили до найсуворішого покарання - довічного позбавлення волі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури. 

Прокурори у суді довели, що один із чоловіків у жовтні 2019 року запропонував своєму знайомому вчинити умисне вбивство. Чоловік хотів вбити свою колишню дружину та забрати її майно. Злочин він вчинив через те, що був незадоволений розподілом майна після розлучення. 

“Чоловіки ретельно спланували та організували вбивство. Під вигаданим приводом жінку запросили на зустріч. Не розуміючи справжньої мети цієї зустрічі, вона погодилась на пропозицію. У день злочину з метою конспірації, чоловіки залишили мобільні телефони вдома”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

На зустрічі чоловіки, застосовуючи силу, посадили жінку до автомобіля, вивезли до лісосмуги на території Бориспільського району Київської області. Там зловмисники завдавали жінці ударів, для цього заздалегідь підготували нож та биту. Внаслідок завданих ударів жінка померла. 

“Вбивши жінку, вони забрали її золоті прикраси, гроші та автомобіль Land Rover Discovery. Машину зловмисники перегнали на територію Васильківського району Київської області, де переховували на подвір’ї з метою подальшого продажу”, - повідомили у прокуратурі.

У прокуратурі зазначили, що без матері залишилися 22-річний та 5-річний сини.

Суд визнав чоловіків винними у викраденні людини, а також в її умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також у придбанні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу. Їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вбили іноземця. Подробиці за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися