У Київській області пограбували далекобійника: подробиці

За викрадення 18 тисяч гривень зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення

Поліція Київської області повідомила про підозру зловмиснику, яки пограбував водія-далекобійника. Чоловік просто вирвав із рук 18 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області.

Напад на водія-далекобійника вчинив 26-річний уродженець Донецької області. У минулому його притягували до відповідальності за майнові злочини. 

Пограбування сталося на одній з АЗС у селі Софіївська Борщагівка. “Правоохоронці встановили, що фігурант вирішив скоїти правопорушення відносно водія автомобіля "DAF", побачивши в нього у руках велику кількість купюр. Підійшовши до потерпілого, він вирвав у чоловіка з рук гроші та зник у невідомому напрямку”, - розповіли про деталі пограбування у поліції. 

Зловмисника виявили та затримали того ж дня. Йому повідомили про підозру за фактом відкритого викрадення чужого майна, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186  Кримінального кодексу України). 

Наразі суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2022-2023 роках тодішній директор СКП “Київський крематорій” разом з кумом та ще одним спільником закуповували урни для праху загиблих військових за завищеними цінами. Підприємець з 2020 року поставляв відповідні урни за ціною 200 гривень за штуку. А від початку повномасштабного вторгнення зросли в чотири рази. І товар уже коштував 800 гривень за штуку. Детальніше про незаконну схему читайте за посиланням.


Читайте также