У столиці вночі горів автомобіль громадської активістки (ФОТО)

Чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі

У Києві продовжуються підпали автомобілів. Минулої ночі горіла автівка на проспекті Відрадному. У поліції Києва повідомили, що підпалили автомобіль громадської активістки, інформує портал "Коментарі".

Повідомлення про підпал автомобіля на проспекті Відрадному до поліції надійшло близько опівночі. Після ліквідації пожежі правоохоронці оглянули місце події та встановили, що причиною пожежі виявився підпал.

Пошуками винних у підпалі займалися оперативники Головного та Солом’янського управлінь поліції, а також аналітики кримінального аналізу. “У результаті проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні двоє чоловіків – 42-річний киянин та 39-річний мешканець Київської області”, - повідомили у поліції.

У ході розслідування злочину правоохоронці встановили, що один зі зловмисників простежив за жінкою з метою встановлення адреси, за якою вона залишає свій автомобіль. Отримавши необхідну інформацію інший зловмисник вночі облив автівку потерпілої легкозаймистою речовиною та підпалив.

Обох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час слідчих дій у них вилучили речові докази, які вказують на їх причетність до вчинення кримінального правопорушення.

Слідчий Солом’янського управління поліції повідомив затриманим про підозру за ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. 

За вчинене правопорушення чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, який автомобіль замовили для МОЗ.


Читайте также