Наркобізнес у Київській області: знайшли понад 400 готових “закладок” (ФОТО)

Як у Київській області працювала схема збуту наркотиків

У Київській області організована група налагодила збут наркотичних та сильнодійних лікарських засобів. Організувала “бізнес” мешканка Білої Церкви і залучила до незаконної діяльності шістьох спільників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За даними прокуратури, організаторка купили метадон і димедрол та передала препарати співучасникам. Придбані засоби вони фасували та формували у так звані великі закладки. Інші учасники організованої групи залишали уже дрібні “закладки” інформація передавалась іншим учасникам, які залишали “дрібні закладки” у публічних місцях Білої Церкви.

Покупці замовляли “товар” телефоном, а платили - на банківські картки. Під час обшуку за місцем проживання зловмисників вилучили понад 400 готових “закладок”, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази.

Фігурантів затримали та обрали їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

“Організаторці та шести виконавцям повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті наркотичних і сильнодійних лікарських засобів (ч. 3 ст. ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України)”, - повідомили у прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо протиправних дій осіб, які організували наркотрафік до Київського СІЗО. За даними Нацполіції, оборудку організував 26-річний чоловік, який утримувався у слідчому ізоляторі. До злочинної діяльності він залучив ще двох арештантів та знайомих мешканців Києва. Про деталі незаконної схеми читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися