У Києві викрали велосипед поки власник ховався в метро від ракетного обстрілу

Яке покарання загрожує зловмиснику за викрадення велосипеда

Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який викрав велосипед 11-річного хлопчика. Крадіжка була скоєна поки власник велосипеда ховався в метро під час повітряної тривоги. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Подія сталася у Святошинському районі. На спецлінію 102 до Святошинського управління поліції звернулася жінка і повідомила, що у її 11-річного сина викрали велосипед.

У ході розслідування крадіжки поліцейські з'ясували, що дитина, катаючись на велосипеді, почула сигнал повітряної тривоги. Хлопчик вирішив сховатися в метрополітені на одній зі станцій. Перед цим він пристебнув велосипед на захисний трос поруч зі входом до укриття. 

“Зловмисник помітив велосипед, ударом ноги розірвав трос, забрав двоколісний та пішов з місця події. Небайдужі люди, які стали свідками події, викликали поліцейських”, - повідомили у столичній поліції.

Правоохоронці з'ясували особу зловмисника та затримали крадія. Ним виявився 31-річний раніше судимий уродженець Чернігівської області, який нещодавно приїхав до Києва.

Слідчі вилучили викрадений велосипед та незабаром повернуть власнику. Зловмиснику оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Підозрюваного, за рішенням суду, утримують під вартою. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області суд виніс вирок у справі розбещення неповнолітньої. Детальніше, що сталося з дитиною та яке покарання отримав зловмисник, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися