У передмісті Києві продавали незаконно виготовлений товар

Детективи БЕБ вилучили товар на суму понад 1,2 млн грн

У Київській області місцевий мешканець налагодив реалізації незаконно виготовлених сигарет. За фактом незаконної торгівлі тютюновими виробами детективи БЕБ завершили досудове розслідування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки.

За даними слідства, чоловік організував поставки та реалізацію незаконно виготовлених сигарет. Товар реалізовував через пункти роздрібної торгівлі у Київській області, зокрема у Вишневому та Петропавлівській Борщагівці.

“Під час проведення слідчих дій детективи БЕБ виявили та вилучили майже 11 тис. пачок незаконно виготовлених сигарет, мобільні телефони та чорнові записи. Орієнтовна ринкова вартість вилученого становить понад 1,2 млн грн”, - йдеться у повідомленні БЕБ.

Мешканцю Київської області, який організував схему повідомили про підозру за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Обвинувальний акт скеровано до суду.

За  ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України вчинені дії караються штрафом від 5000 (85000 грн) до 10000 (170000 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідка та слідчі СБУ викрили агентурну мережу елітного підрозділу фсб рф – Департаменту контррозвідувальних операцій. Дізнатися детальніше, які диверсії готували та виконували російські агенти, а також, хто виступав куратором злочинної групи, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися