В Оболонському районі ремонтують проїзд та облаштують пішохідну зону: подробиці

Міська влада продовжує облаштовувати прибудинкові території у всіх мікрорайонах

У Києві в Оболонському районі на вулиці Архипенка, 8 ремонтують міжквартальний проїзд й облаштовують пішохідну зону. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила депутатка Київської міської ради Ганна Свириденко.

За словами чиновниці, комунальники прибрали старі тротуарні плити і вже укладають нові пішохідні доріжки. Наразі встановлюються бордюри й асфальтна пішохідна зона.

Облаштування пішохідної зони мають завершити за два тижні.

"Міська влада продовжує облаштовувати прибудинкові території у всіх мікрорайонах, оскільки ці ділянки мають бути комфортними та безпечними для мешканців. Цьогоріч заплановано провести цілий комплекс ремонтних робіт, тому працівники КП ШЕУ Оболонського району міста Києва працюють навіть у вихідні", - повідомила Свириденко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві відновили прапор з Національного реєстру рекордів України: приголомшливе фото. Прапор в Оболонському районі вважається найбільшим намальованим на бетонній поверхні прапором нашої держави і навіть є в національному реєстрі рекордів України. Із часом фарба на бетонній поверхні стерлася й потьмяніла, тому активісти взялися за відновлення малюнку. До ініціативи долучилися як діти, так і дорослі. За допомогою валиків і фарби величезний прапор в Оболонському районі Києва вдалося оновити.

Також "Коментарі" писали, що в поліції повідомили, скільки людей вважаються зниклими безвісти внаслідок окупації Київської області. У результаті бойових дій на території Київської області наразі вважають зниклими безвісти приблизно 300 людей. Ще 216 знайдених тіл людей досі не вдалося ідентифікувати. Начальник поліції заявив, що чимало людей наразі утримують на території Білорусі. 

Читайте также