Відбулася передача повноважень новому очільнику військової адміністрації Києва (ФОТО)

У столичному відомстві тепер новий керівник

У столиці сьогодні, 25 жовтня, відбулася передача повноважень новому очільнику військової адміністрації Києва. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Генерал-полковник Сергій Попко змінив на посаді начальника Київської міської військової адміністрації генерал-майора Миколу Жирнова згідно з Указом президента України Володимира Зеленського від 21 жовтня 2022 року. Відомо, що У 2016-2019 роках Сергій Попко обіймав посаду командувача Сухопутних Сил Збройних Сил України. У 2019 році був призначений на посаду головного інспектора Міністерства оборони України, а у травні 2020 року — звільнений в запас.

“Ми всі працюємо на оборону нашої країни. Наша основна мета – перемогти росію у цій нечесній війні. Зараз як ніколи важливо обʼєднуватися. Служу народу Україну, надійно оборонятиму Київ”, – прокоментував призначення новий начальник КМВА Сергій Попко.

У Київській міській військовій адміністрації додали, що столиця і надалі буде забезпечена всім необхідним, а роботи для функціонування життєдіяльності міста продовжуються. Зміну керівника військової адміністрації Києва прокоментував і Київський міський голова Віталій Кличко. Мер столиці подякував Миколі Жирнову за конструктивну співпрацю.

"Ми об‘єднали зусилля міської влади, комунальних служб, тероборони з військовими задля захисту Києва від російських варварів. З новим очільником Київської міської військової адміністрації Сергієм Попком знайомий майже рік, від початку широкомасштабної агресії росії проти України", — зазначив Кличко.

Мер Києва висловив впевненість, що робота нового очільника Київської міської військової адміністрації буде також спрямована на співпрацю заради безпеки мешканців столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися