Палатний: Волонтери передали на передову понад 650 бандерпечей та інші засоби обігріву для бійців (ВІДЕО)

Що ще передали волонтери на передову

Волонтерський штаб "Українська команда" відправив на передову вже понад 650 бандерпечей і найближчим часом передасть військовим та цивільним медичним закладам 20 тон медичних засобів. Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Понад 650 бандерпечей, на які ми зібрали кошти під час акції "Тепло на фронт", вже доїхали на передову і зігрівають наших воїнів. Решту передаємо військовим у міру готовності разом з іншими необхідними речами. Разом з проєктом "Doc 4 Ukraine" отримали гуманітарну допомогу від громади Франції - 20 тонн ліків, хірургічного інструменту та інших товарів медичного призначення. Після сортування медикаменти буде передано до військових шпиталів та лікарень", — заявив Палатний.

Він також повідомив про роботу регіональних команд Волонтерського штабу з надання допомоги військовим та цивільним.

"Вінницька команда передалп 4-й окремій танковій бригаді рюкзаки для медиків, газові балони, медикаменти та продукти харчування. А хмельницька команда передала термоковдри та інші засоби обігріву хлопцям з підрозділу ССО. Львівська команда налагодила виробництво термоакумуляторів для військових, а чернігівська команда робить сухофрукти та парафінові свічки для фронту. У Полтаві під час благодійного аукціону зібрали 2,8 млн грн. на потреби ЗСУ", - повідомив Палатний.

Також, за його словами, волонтери передали військовим автомобілі, а медичному відділенню центру ССО – апарат УЗД.

Крім того, "Українська команда" надає допомогу цивільним, які постраждали від війни.

"Вінницькі волонтери у Центрі біженців на пр. Юності надали прихисток, речі та продукти харчування вже понад 7000 сімей. У багатьох регіонах "Українська команда" організовує для цивільних тренінги з домедичної підготовки. Полтавська команда передала продуктові набори переселенцям та мешканцям деокупованих територій, а команда Київської області передала постраждалим мешканцям Гостомельської громади та переселенцям теплий одяг та взуття", - зазначив керівник "Української команди".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися