«Зверхня поведінка, образлива риторика», - освітяни обурені візитом нардепа Тищенка до пунктів обігріву

Працівники "пунктів незламності" відповіли нардепам

Керівники закладів освіти Святошинського району висловили обурення візитами до пунктів обігріву народного депутата від "Слуги народу" Миколиа Тищенка. Через таких "ревізорів" перекреслюється гарна ідея підтримки людей, заявила від імені своїх колег директорка Київської гімназії східних мов №1 Оксана Проскура.

"Позиція керівників закладів освіти Святошинського району. Мовчати не будемо. Ревізуванням депутатом Верховної Ради паном Миколою Тищенком Пунктів Незламності, що наразі знаходяться в закладах освіти Святошинського району, та його гнівним постом у фейсбуці щодо неготовності таких пунктів прийняти мешканців району, проявами зверхньої поведінки під час візиту, принизливим ставленням та образливою риторикою допису у Фб перекреслюється прекрасна та своєчасна ідея допомоги та підтримки людей під час війни", - заявила Оксана Проскура.

Вона наголосила, що такими перевірками Тищенко образив усіх керівників закладів освіти.

"Пане Миколо Тищенко, Ви образили керівників закладів освіти, які з 24 лютого стійко тримають освітній фронт, бо для мешканців своїх мікрорайонів очолювані ними заклади освіти стали пунктами, де громадянам точно нададуть допомогу, підтримають словом і ділом. Ви такими інспекціями фактично "обнулили" дев‘ятимісячну роботу у воєнний час керівників  закладів освіти Святошинського району", - сказала Проскура.

Директорка також підкреслила, що працівники закладів освіти сумлінно виконують свою роботу без усяких перевірок та ревізій

"А генератори ми навчилися запускати і, до слова, не на вимогу депутата, а задля людей, бо їм віддаємо ще й тепло своїх сердець. І зарплати свої готові віддати на ЗСУ, і підтримувати наших захисників і захисниць будемо до Перемоги. І дітей навчатимемо, і любитимемо, й оберігатимемо. Без інспекцій, перевірок, і ревізій!" - наголосила Оксана Проскура. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

1 грудня 2022, 11:06

Ответить на комментарий невозможно, не работает.

Олег

1 грудня 2022, 10:53

Микола, сначала пукина выгоним.

Олег

1 грудня 2022, 10:47

Про Тищенка ми вже в пресі начитались достатньо. Але ж він блатний.

Ллександр

30 листопада 2022, 17:56

Із за таких підорів тіщенків, я ненавиджу слуг народу. що та гнида особисто зробила для цих пунктів незламності.

Миклухо Маклай

30 листопада 2022, 15:44

Микола, кого ты гнать собрался? Ты опозжоповец, гонишь.

МИКОЛА

30 листопада 2022, 15:36

...ХАМИ ...ЯК МОЖНА ОБРАЗИТИ ЖІНОК ОСВІТИ...А ПРЕЗИДЕНТ ДИВИТЬСЯ ..БО НЕНАЧАСІ...

Микола

30 листопада 2022, 15:31

Уже достали ЗЕшобло. То они своим Хамией Ара по Киеву Кличка позорят, то еще провокации.... а может пора им умативать нафер... или гнать будем!

киев

30 листопада 2022, 15:27

надо пойти погреться в велюре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися