У Київраді з'явилася нова політсила "Успішний Київ"

Поки "Успішний Київ" нараховує 23 депутата

У Київраді з'явилося нове політичне об'єднання. Депутати з різних партій прийняли рішення створити альянс. Нова політсила отримала назву "Успішний Київ". Керувати депутатами в ній стане депутат від "Слуги народу" Владислав Трубіцин - він є головою постійної комісії з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

"Ми об'єдналися заради того, щоб втілити нашу мету - створити місто для комфортного життя людей. Успішний Київ - це прогнозований і зручний громадський транспорт, доступне та інклюзивне міське середовище. Успішний Київ має умови для інвестицій і розвитку підприємництва", - повідомив Владислав Трубіцин.

Всього "Успішний Київ" налічує 23 депутати з таких партій, як "Слуга народу", "Удар", "Батьківщина" і "ОПЗЖ". Втім, в об'єднанні розраховують на поповнення - процес "вербування" депутатів-однодумців триває.

Нагадаємо, що за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, Київраду сформували представники 7 політичних сил: "Європейська солідарність" (31 мандат), "УДАР" (30), "Єдність Олександра Омельченка" (14), ОПЗЖ (12), "Слуга народу "(12), ВО" Батьківщина "(12) і "Голос"(9 мандатів).

Найстаршому новообраному депутату Київради виповнилося 82 роки, наймолодшій - 20 років. Найбільше депутатів у вікових категоріях 40-49 років (48 осіб) і 30-39 років (45 осіб). У категорії 50-59 років - 14 депутатів, 20-29 років - 8 депутатів, 60-69 років - 4 депутати, старше 70 років - один депутат.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Києва збирається оскаржити рішення суду про скасування перейменування вулиць. Співробітники КМДА вже готують апеляційну скаргу щодо рішення Окружного адміністративного суду міста Києва про скасування перейменування трьох вулиць, провулка і проспекту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися