До процесу перейменування у Києві долучились Повітряні сили

У Київській міській раді дебати щодо Повітрофлотського проспекту

Командувач повітряного командування "Центр" Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко звернувся до депутатів Київської міської ради щодо перейменування Повітрофлотського проспекту. Звернення він зробив під час засідання Київради, передають "Коментарі".

У своїй промові з трибуни Київської міської ради командувач повітряного командування "Центр" Повітряних сил ЗСУ Анатолій Кривоножко наголосив, що звертається до кожного зі столичних депутатів від командувача Повітряними силами генерал-лейтенанта Миколи Олєщука, від колективу та від українських бійців, які кожну ніч працюють на захисті неба, в усіх регіонах України, і зокрема — на Київщині.

"Звернутися стосовно позитивного вирішення питання щодо перейменування проспекту [Повітрофлотського] на проспект Повітряних сил Збройних сил України. Це буде шана в першу чергу тим, хто загинув. Це буде вшанування пам'яті наших героїв. І кожен військовослужбовець Повітряних сил буде знати, що частинка його роботи оцінена", — наголосив Кривоножко.

Окрім того, на адресу мера Києва Віталія Кличка надійшов лист від Командування Повітряних сил із проханням перейменувати Повітрофлотський проспект на проспект Повітряних сил ЗСУ. Документ оприлюднила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова.

Лобіюють перейменування Повітрофлотського проспекту, де розташована будівля Міністерства оборони України, щоб він називався проспектом ЄС, фракція п’ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність". У Київраді поки що оголосили перерву для вирішення питання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

5 жовтня 2023, 20:49

О! Ну это уже гораздо лучше. Если уже прямо так хочется переименовать, то пусть хотя бы по делу. Хотя чем воздушный флот так не нравится порошенковцам вообще непонятно. Видимо, в их понимании самолеты - это что-то оскорбительное. Тут уж от комментариев воздержусь, их должен давать не я, а специалист в области психиатрии, наверное

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися