В Офісі Президента спецоперацію проти Кличка курирує фігурант корупційної справи Татаров, - ЗМІ

Юридичний супровід атаки на Віталія Кличка здійснює фігурант корупційної справи, заступник Офісу Президента Олег Татаров.

Про це йдеться в матеріалі "Української правди". Журналісти пояснили, за чиєю вказівкою відбулися десятки обшуків в КМДА і комунальних підприємствах Києва минулого тижня.

"За даними УП, стратегічно за "кошмаром" оточення Кличко, як і за всією київською політикою Зеленського, стежить Андрій Єрмак, який просто не може відмовити президенту. Юридичний супровід ситуації здійснює фігурант корупційної справи НАБУ, заступник голови ОП Олег Татаров ", - йдеться в матеріалі.

На Банковій, де він продовжує працювати, всупереч всім звинуваченнями, Татарів досі курує весь правоохоронний блок і, напевно, краще розбирається в тому, як простимулювати спецоперацію з обшуками, відзначили журналісти.

Також вони повідомили, що до спецоперації проти столичної влади причетний заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

"Оперативний менеджмент ситуації лежить на першого заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, який у президента відповідає за роботу з регіонами після звільнення Сергія Трофімова. Саме на Тимошенко покладено завдання пошуку кандидатів на посаду голови КМДА, а що ще важливіше - знайти шляхи, як звідти забрати Кличко", - йдеться в статті.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко назвав обшуки в столиці "нальотами" і тиском на місцеву владу, він зазначив, що навіть в махрові часи Януковича такого не було.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися