Банальні технології залякування часів Януковича, – керівник виконкому УДАРу Палатний про тиск на ветерана АТО

Голова виконкому партії "УДАР Віталія Кличка" Артур Палатний заявив, що стосовно нього та його оточення тривають політичні репресії. Зокрема, сторонніх осіб змушують давати неправдиві свідчення проти нього. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook , коментуючи обшуки правоохоронців у ветерана АТО Михайла Маймай.


"Це банальні технології тиску, залякування та шантажу, добре відомі з часів Януковича", - вважає Палатний.


Він зазначив, що ці методи не допоможуть залякати "УДАР".


"Допомогти вони можуть хіба що в знищенні власної репутації та довіри громадян, але вже точно не в залякуванні політичних конкурентів. За вікном уже інший рік і інше суспільство - загартоване Майданом, ввели вакцину від брехні і дешевих фейків ", - зазначив Палатний.


Він також підкреслив, що за такі дії обов'язково настане відповідальність - як для замовників, так і для виконавців. І якщо для перших ідеться більше про політичну, то для прокурорів, слідчих і суддів - цілком реальна, передбачена тими кодексами і законами, якими вони повинні керуватися у своїй роботі.


"Повтору 2014-го року, коли злочинці зникли за кордон, не буде. На цей раз уникнути покарання не вдасться нікому: ні замовникам, ні виконавцям. Це я вам обіцяю ", - підсумував голова виконкому" Удар "


Як повідомляли ЗМІ, ветеран АТО Михайло Майман заявив, що покинув Україну через тиск правоохоронців, які хочуть отримати від нього свідчення проти мера Києва Віталія Кличка та голови виконкому партії "УДАР" Артура Палатного.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися