В УДАРі вимагають притягнути до відповідальності депутата від «Нових облич», який вдарив їх представницю

Партія "УДАР" вважає неприпустимим напад на депутатку Коцюбинської селищної ради Олену Сокотюк і вимагає притягнути до відповідальності нападника. Про це йдеться в офіційній заяві партії.


"Після закриття сесійного засідання Коцюбинської селищної ради відбувся ганебний інцидент: депутат від партії" Нові обличчя "Олександр Хвостенко вдарив депутатку від" УДАРу "Олену Сокотюк по голові. Вимагаємо від правоохоронців ретельного розслідування цього інциденту, а від керівництва партії "Нові обличчя" - реакції на негідні дії депутата. Вважаємо таку поведінку абсолютно неприпустимим. Переконані, Хвостенко повинен нести юридичну і політичну відповідальність ", - сказано в заяві.


В партії зазначили, що на Сокотюк напали через те, що вона знімала на відео конфлікт депутатів провладної більшості з місцевим жителем.


"Інцидент стався через те, що Олена Сокотюк фіксувала на відео конфлікт, який почали депутати від партії" Нові обличчя ". Вони тиснули на місцевого жителя Юрія Устинівського, який ставив їм "незручні" питання як представникам провладної більшості. Олена Сокотюк голосно заявила про те, що бачить і фіксує протиправні дії. Після цього Хвостенко вибив у неї телефон з рук і вдарив", - повідомили в" УДАРі ".


У партії запевнили, що зроблять все можливе для захисту Сокотюк і відновлення справедливості.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися