Білоцерківець: Коли у Тимошенко в команді панує дилетантство, має бути соромно радити щось іншим

Остання заява заступника глави офісу президента Кирила Тимошенка по столичної влади викликає подив, адже в його власній команді панує безлад і дилетантство. Про це заявив депутат від фракції "УДАР" в Київраді Дмитро Білоцерківець в інтерв'ю виданню "Главком".


"Кожен повинен робити свою справу, а не поради на прес-конференціях давати. Коли у Тимошенко в команді панують безлад і дилетантство, має бути соромно щось іншим радити", - зазначив Білоцерківець.


Ударівець зазначив, що центральна влада спочатку повинна вирішити проблеми, які в її компетенції.


"А якщо вистачає часу і можливостей, і при цьому є бажання допомогти - роботи всім вистачить. Центральна влада може встановити справедливі тарифи на газ для киян, віддати мільярдні борги за перевезення Києвом пільговиків або ж повернути місту 20% ПДФО. Ще можна побудувати об'їзну дорогу, про яку крім красивих картинок з презентацій більше нічого не відомо, добудувати Дарницький міст, який вже стільки років не введений в експлуатацію. Він же на балансі у центральної влади", - підкреслив Білоцерківець.


Він вважає, що останні атаки на Київ пов'язані з тим, що Банкову не влаштовує самостійність міської влади.


"Що тоді, що зараз така війна починається з однієї причини - незалежний мер столиці в принципі не потрібен центральної влади. Вони думають, що це для них - якась потенційна загроза", - підсумував депутат від" УДАРу" в Київраді.


Раніше правоохоронці з різних структур провели більше ніж 70 обшуків в комунальних підприємствах Києва та департаментах КМДА. Експерти назвали це політичним тиском.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися