Віталій Кличко про легітимність Володимира Зеленського

Мер Києва висловив своє бачення щодо питання легітимності Президента України Володимира Зеленського

Дискусійне питання щодо легітимності Президента України та Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського після завершення його президентського терміну 20 травня цього року прокоментував мер Києва Віталій Кличко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської ради.

Він зазначив, що багато маніпуляцій зараз щодо цього питання, мер Києва вважає їх небезпечними, коли в країні війна. “Адже президент, як Верховний Головнокомандувач, ухвалює рішення, несе відповідальність за управління державою, її захист та оборону. Тому, на мою думку, має виконувати ці функції до завершення війни”, - зазначив Віталій Кличко.

При цьому він підкреслив, що не являється юристом, а висловлює свою думку. “А до того ж під час війни як ви уявляєте проведення демократичних виборів на всій території України?” – зазначив Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Києва викрили схему розкрадання близько 10 мільйонів гривень бюджетних коштів під виглядом ремонту доріг у столиці.

У поліції розповіли, що схема заволодіння бюджетними коштами передбачала виконання ремонту автомобільних доріг у столиці з порушенням технологій та за завищеними цінами.

Детальніше про схему “освоєння” бюджетних коштів, яку викрили в Києві, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що в Ірпінській міській раді проведуть службове розслідування. Відповідне рішення ухвалив міський голова Олександр Маркушин. Детальніше про причини проведення розслідування на Київщині читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися