Виселення з держдач в Конча-Заспі: чиновники не хочуть виконувати розпорядження Зеленського

Колишні високопоставлені чиновники і судді, яких Президент України Володимир Зеленський розпорядився виселити з елітних державних особняків в Конча-Заспі подали в суд проти рішення глави держави. Про це повідомляє видання "Громадське".

Повідомляється, що екс-чиновники і судді, яких виселили з державних дач у Конча-Заспі за рішенням Президента Зеленського, вирішили оскаржити дане рішення в судах. Уже десять колишніх чиновників подали вісім позовів до судів щодо виселення з державних дач.

Серед тих, хто оскаржить рішення виявилися: колишній глава Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба, колишній голова Конституційного суду України Олександр Тупицький, судді Конституційного суду Олександр Литвинов і Ігор Сліденко, колишній заступник глави Державного управління справами Валентин Савицький, підприємниця Ольга Заліско, пластичний хірург Максим Іванчук, колишній народний депутат Юхим Звягільський, колишній голова Верховної Ради Володимир Рибак і колишній віце-прем'єр Володимир Семиноженко.

Нагадаємо, що за дорученням президента Зеленського проходить аудит всіх договорів по домівках, які перебувають в Конча-Заспі, і підкреслив, що як тільки аудит буде завершено, територію Конча-Заспи облаштують для відпочинку і відкриють для всіх охочих.

Станом на 18 травня 2021 року в елітному селищі проживали близько 200 колишніх і діючих високопоставлених чиновників.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://hromadske.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

17 липня 2021, 13:29

Привыкли жирные коты жить за средства налогоплательщиков,а с людей за коммуналку последнее отбирают. Себе добавлять средства находят без счета,а пенсионерам в лучшем случае 3-5 гривен. За сверхнормативных стаж копейки и не стыдно.

Флот

4 липня 2021, 23:19

Руководители госпредприятия Администрации речных портов Украины также не хотят расставаться со своими должностями https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3848225208621042

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися