Кличко йде у відпустку в липні: скільки буде відпочивати мер

На початку липня міський голова української столиці Віталій Кличко йде в щорічну основну відпустку. Про це стало відомо з відповідного розпорядження градоначальника, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, відповідно до Закону України "Про відпустки", за погодженням з Президентом України та Міністром розвитку громад і територій України, Віталій Кличко йде в щорічну основну відпустку тривалістю у два дні з 5 по 6 липня.

Нагадаємо, що раніше Кличко зробив нові кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо з двох відповідних розпоряджень міського голови, який опубліковано на офіційному сайті КМДА.

Згідно з документами, Кличко призначив Бережну Валентину Михайлівну на посаду заступника начальника відділу адміністративного забезпечення управління адміністративно-господарського забезпечення Київської міської ради, як таку, що пройшла необхідно стажування на даній посаді.

Також мер Києва призначив Валентину Михайлівну Пелих на посаду директора департаменту земельних ресурсів КМДА починаючи з 29 червня в зв'язку з просуванням по службі після результатів відповідного конкурсу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися