Київська міська рада замовила персональні комп’ютери майже на мільйон гривень

Обґрунтувань необхідності закупівель у тендерній документації Київська міська рада не вказала

Київська міська рада оголосила тендери на закупівлю персональних комп’ютерів (моноблоків). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на платформі Prozorro. 

Згідно з тендерною документацією тендеру №1 та тендеру №2 замовник планує придбати персональні комп’ютери, серед іншого з такими характеристиками:

  • Форм-фактор - моноблок (все в одному, єдиному корпусі з одним блоком живлення, застосування кріплень, перехідників та ін. не допускається),

  • Діагональ екрана - не менше 27", співвідношення сторін: 16:9, безрамковий дизайн,

  • Оперативна пам’ять - не менше 16 ГБ,

  • Зберігання даних - не гірше 512 GB SSD M.2 2280 PCIe Gen4 QLC, 

  • Мультимедіа - Вбудована веб-камера 5 Мп з механізмом фізичного блокування, вбудовані стерео динаміки (3 Вт х 2), вбудований масив з двох мікрофонів, комплект клавіатура та маніпулятор типу "миша" від виробника персонального комп'ютера, 

  • Операційна система: встановлена виробником обладнання операційна система з відповідною ліцензією на право користування Microsoft Windows 11 Pro (українська редакція) з обов’язковою підтримкою інтеграції зі службою каталогів Active Directory. 

Усього планується придбати 20 моноблоків. Очікувана загальна вартість по двох тендерах -  990 000 гривень. Джерело фінансування закупівель - місцевий бюджет.

Обґрунтувань необхідності закупівель у тендерній документації Київська міська рада не вказала. 

Строк поставки товарів: 12 серпня 2024  —  16 грудня 2024 року. 

Місцем поставки товарів вказано: м. Київ, вул. Хрещатик, 10 та вул. Хрещатик, 36. 

Дата оприлюднення - 24 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 1 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 1 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про канцтовари на сотні тисяч гривень для Міністерства фінансів України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися