Корупція в КМДА: куди скаржитися киянам

Як повідомити про корупцію у структурних підрозділах КМДА: контакти

У Департаменті з питань запобігання та виявлення корупції КМДА розповіли, куди потрібно звертатися киянам у випадку корупції у структурних підрозділах Київської міської адміністрації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КМДА.

У департаменті зазначили, що у столиці діє достатньо платформ, щоб безперешкодно повідомити про корупційні правопорушення. Так, про виявлені факти корупції у структурних підрозділах КМДА можна повідомити через такі майданчики:

  • через електронну пошту [email protected],

  • на номер спеціальної телефонної лінії: 096-644-11-69,

  • через Єдиний портал повідомлень викривачів,

  • через офіційний вебсайт Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції,

  • через сторінку Департаменту у Facebook.

У Департаменті наголосили, що його працівники відкриті до співпраці та враховуватимуть побажання й зауваження громадян, що надходять через різні канали зв’язку.

Також у КМДА нагадали, що у столиці діє Антикорупційна програма на 2024–2026 роки. Мета програми – створити ефективну систему запобігання та протидії корупції, продовжити впровадження механізмів прозорості та доброчесності, знизити корупційні ризики в діяльності структурних підрозділів столичної мерії та підвищити рівень довіри громадян до діяльності міської влади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посадовцю Київської міської державної адміністрації оголосили про підозру. Його підозрюють у завданні майже 2,8 мільйона гривень збитків на вивезенні відходів. Детальніше про корупційну схему, виявлену в КМДА, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися