Ексмер Києва Черновецький заявив, що замовляв повій Кучмі і Литвину (Відео)

Колишній міський голова столиці Леонід Черновецький розповів про те, що в 1990-х роках він нібито замовляв повій для представників вищого керівництва України. Про це він розповів у ролику, який розмістив на своєму YouTube-каналі.

За словами Черновецького, він оплачував послуги повій для президента України Леоніда Кучми, голови МВС Юрія Кравченка, нардепа Володимира Литвина і колишнього голови Верховної Ради Івана Плюща. Він зазначив, що до нього звернувся перший заступник міністра з дорученням знайти дівчат для політиків.

Колишній мер Києва повідомив, що нібито він подзвонив одній колишній повії, з якою ходив до церкви і попросив допомоги, на що та відповіла згодою, зібравши "порядних жінок", з якими й вирушила до президента. Він заявив, що наступного дня жінка прийшла до нього з вимогою доплатити за кожну дівчину по дві тисячі доларів, оскільки політики нібито "просто познущалися над жінками".

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко відправив у відпустку одного зі своїх заступників Володимира Прокопіва, підписавши відповідне розпорядження. Про це стало відомо з документа, який опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, Кличко відправляє у відпустку свого заступника з питань місцевого самоврядування Володимира Прокопіва, надавши йому відпочинок у розмірі чотирьох календарних днів без збереження заробітної плати на період карантину з 26 по 29 липня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися