Асоціація міст України, яку очолює Кличко, збільшилася і включає майже тисячу громад

Асоціація міст України (АМУ), яку очолює Кличко, збільшилася майже до тисячі громад. Про це повідомляє сайт АМУ.


Під час Українського муніципального форуму відбулося засідання Правління Асоціації міст України, за результатами якого в АМУ взяли ще 45 нових членів. Отже, кількість членів АМУ збільшилася до 941 громади.


"Те, що до нас приєднуються все більше громад, означає, що позиція місцевого самоврядування буде звучати ще потужнішим", - зазначив голова АМУ Віталій Кличко.


Голова Асоціації міст України подякував представникам громад та учасникам форуму за співпрацю і спільні зусилля, які всі разом докладають у відстоюванні інтересів місцевого самоврядування.


"Багато важливих для жителів громад питань покладено сьогодні на плечі місцевої влади. Складно? Так. Але, переконаний: разом ми все подолаємо. Тому що нас з вами - відповідальність перед людьми, які нас вибрали", - сказав Кличко.


На засіданні Правління також обговорили пропозиції щодо спільних дій органів місцевого самоврядування в питанні встановлення тарифів на послуги постачання теплової енергії та гарячої води і розглянули питання законодавчого врегулювання нагляду за органами місцевого самоврядування.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися