Чотири партії потрапляють до Верховної Ради, ще п'ять на межі, - соцдослідження «Рейтингу»

Рейтинги "Слуги народу" і ОТЗЖ знижуються, а у партій Кличко і Гройсмана - ростуть. Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" протягом 23-25 липня 2021 року.


Так, "Слуг народу" готові підтримати 24,1% серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором. За даними попереднього опитування, проведеного в червні, їх підтримували 24,9% українців.


За партію "Європейська солідарність" - 14,3%, "Батьківщина" - 12,8%. "Опозиційна платформа - За життя" - 12,4%, в червні було 12,8%.


Партію "Українська стратегія Гройсмана" підтримують 5,0%, в минулому місяці було 4,5%. "УДАР Віталія Кличка" - 4,3%, в червні - 4,1%.


Зростання також показала партія "Свобода" - 3,4%, за даними попереднього опитування - 2,6%.


Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,0%. Терміни проведення: 23-25 липня 2021.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися