Кличко і Разумков на Українському муніципальному форумі відкрили День Діалогу

До муніципального форуму Асоціації міст України (АМУ), яку очолює Кличко, приєднався спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Про це повідомляє сайт АМУ. Разом вони відкрили День Діалогу в рамках форуму.


"Для нас важлива участь в цьому заході, у такому відкритому діалозі, пана Дмитра Разумкова, голови Верховної Ради. Я дякую за те, що він розуміє важливість питань місцевого самоврядування та приділив увагу спілкуванню в широкому колі представників місцевої влади. Сподіваюся, сьогоднішня розмова буде корисною для всіх і для ефективного вирішення найважливіших питань, які сьогодні турбують громади та їх керівників", - зазначив Кличко.


Він сказав, що форум - це майданчик для вироблення спільної позиції щодо розвитку місцевого самоврядування.


"Сьогодні у нас тут - майданчик для обговорення найбільш гострих питань і напрацювання спільної позиції щодо розвитку місцевого самоврядування. По вдосконаленню законодавчої бази для вирішення конкретних проблем територіальних громад. Готуючись до "Дня Діалогу", Асоціація міст зібрала найбільш проблемні питання громад. Пропозиції по їх вирішенню ми передали відповідним органам державної влади", - підсумував Кличко.


XVI Український муніципальний форум - традиційний щорічний захід Асоціації міст України, який є платформою для відкритого діалогу між місцевим самоврядуванням і центральною владою для вирішення важливих питань життєдіяльності громад.


Цього року у форумі беруть участь понад 500 голів українських громад, а також іноземні гості: Генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Андреас Кіфер, спеціальний уповноважений уряду Німеччини з питань реформ в галузі управління та децентралізації в Україні Георг Мільбрадт і депутат Європарламенту Віола фон Крамон-Таубадель.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися