Романенко розповів про команду силовикам по Кличку: вручати підозри під будь-яким приводом

Експерт вважає, що після вручення підозр заступникам Кличка Зеленський винесе питання про голову КМДА на РНБО і звільнить його з посади

Протягом тижня Зеленський підсилить атаку силовиків на Кличка і зніме його з посади голови КМДА. Про це повідомив політичний експерт Юрій Романенко в аналітичній статті виданню "Хвиля".

"За моєю інформацією в Офісі Генпрокурора та інших органах відбулися великі наради, де дана чітка вказівка ​​вручати підозри під будь-яким приводом найближчому оточенню Кличка — гучно, під камери, з масками-шоу і наручниками. Після вручення підозр заступникам Кличка Зеленський винесе питання про голову КМДА на РНБО і звільнить його з посади. Також там вимагатимуть від Ради оперативно прийняти закон про столицю — в ньому повноваження мера будуть передані голові КМДА", - повідомив Романенко.

Політичний експерт пояснив, що Зеленський хоче зняти Кличка до візиту канцлера Німеччини Меркель.

"Питання для Зеленського встигнути зняти Кличка до приїзду фрау Меркель особливо принципове, адже велика ймовірність, що Меркель зустрінеться в Києві й із Кличком. Тому в дусі улюблених шоу Зеленський, якому силовики доповіли про ситуацію в столиці, приймає рішення зняти Кличка з посади КМДА і призначити свою людину. Терміново! Незаконно? Абсолютно. Але тут він страхується колективним рішенням РНБО, яке проводило і не такі свавільні речі без суду і слідства", - впевнений Романенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

21 серпня 2021, 17:23

Что общего у Меркель с Кличко?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися