Федеральний канцлер Австрії Курц звернувся до Кличка і привітав Україну з Днем Незалежності

Федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц привітав українців і особисто мера Києва, лідера партії "УДАР" Віталія Кличка з Днем Незалежності України. Як повідомляє офіційний сайт партії "УДАР Віталія Кличка", у своєму відеозверненні Себастьян Курц особливо відзначив, що останніми роками у Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, реформ, щоб Україна рухалася в правильному напрямку.


Курц зазначив, що Україна має величну історію.


"Шановні пані та панове, шановний мер, дорогий Віталію! Я радий вітати вас із 30-ю річницею Незалежності України! Україна має величну історію. Особливо останніми роками в Києві та інших містах країни багато зроблено для модернізації держави, реформ, щоб Україна рухалася в правильному напрямку ", - йдеться у привітанні.



Себастьян Курц також запевнив, що Австрія завжди була надійним партнером України, і підкреслив, що так буде і в майбутньому.


"Я хочу привітати всіх українців і українок з 30-річчям Незалежності України й побажати всього найкращого у майбутньому і для розвитку вашої країни. Всього найкращого й успіхів вам!" - побажав Федеральний канцлер Австрії.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися