«Влаштував «струс» і звільнив одного»: Кличко про нараду з головами районів та керуючих компаній Києва

Мер столиці розповів про підсумки наради з питань ЖКГ

Лідер "УДАРу", мер столиці Віталій Кличко влаштував струс головам столичних районів, главам керуючих компаній міста та контактного центру 1551 щодо проблемних питань ЖКГ. Про це він повідомив у своїх соціальних мережах. Директора керуючої компанії Шевченківського району Кличко звільнив під час наради через недбальство.

"Один з останніх випадків - коли мешканці будинку на вулиці Гончара,6 залишились без води майже на три доби. Люди носили воду з навколишніх будинків в свої квартири, для елементарних потреб. При цьому комунальні служби сиділи і чекали, поки минуть вихідні! Не було оголошення про причини і терміни усунення аварії, не здійснювали робіт. Ніхто з людьми не спілкувався. Поки мешканці не передали інформацію меру. Так навіщо тоді ЖЕК, комунальні служби, голова району?", -  обурився лідер "УДАРу".

Кличко наголосив на тому, що немає виправдання недбальству чиновників.

"Керівники служб та підрозділів, які не здатні ефективно виконувати свою роботу,  забезпечити сервіс киянам, не будуть тут працювати! І зокрема, глава Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району. Його ми звільняємо", - підсумував він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися